Satunnainen kuva

Kukkulan kuningas
43. Tarttuvaa (150 €)

43. Tarttuvaa (150 €)

Lisätty: 22 Lokakuu 2019

Arvostele ( 0 )

Kuvaus: Öljy, 45*50 cm, v. 1987. Tässä tulee kaksi käsitaulua, nimiltään tarttuvaa ja venyvää. Maalattu samana vuonna kuin toinen tyttäremme syntyi. Ajatuksena oli elämän taikina, jota me kaikki täällä leivotaan. Se voi joskus olla hankalasti käsiteltävää ja toisinaan muotoutuu hyvin toiveittemme mukaan. Se venyy uuteen uskoon elämänvaiheiden vaihtuessa. Voimme itse vaikuttaa siihen.

0 kommenttia

(kansiossa: Koko Paletti)

54. Suuri punainen sydän (80 €)

54. Suuri punainen sydän (80 €)

Lisätty: 19 Lokakuu 2019

Arvostele ( 0 )

Kuvaus: Paperikollaasi, öljypastelli, 60*80 cm, 2019 Teos syntyi liimaamalla kuvalehdistä leikattuja värillisiä leikkeitä taulunpohjalle. Öljypastelleilla on saatu hieman yhtenäisempää väripintaa ja varjoa öljypastelliliiduilla. Teos ei tarvitse kehyksiä, koska kollaasi jatkuu myös reunoilla.

0 kommenttia

(kansiossa: Koko Paletti)

55. Tiikeri (250€)

55. Tiikeri (250€)

Lisätty: 18 Lokakuu 2019

Arvostele ( 0 )

Kuvaus: Öljy, 37*42 cm, v. 1988. Tiikeri-taulu on yksi kestosuosikeistani. Moni luulee sen johtuvan siitä, että olen käynyt 16 Afrikan maassa ja pidän villieläimistä. He eivät ehkä tule ajatelleeksi ettei Afrikassa ole tiikereitä lainkaan. Sen sijaan Intiassa niitä on ja lähdin suurella innolla Intian kiertomatkalle kuvaamaan. Ei se niin helppoa ollutkaan. Lopulta yli viikon etsintöjen jälkeen löytyi yksi tiikeri. Se makoili pitkässä heinikossa ja hännänpää heilahteli kasvuston joukossa. Odotimme, että se lähtisi liikkeelle. Otin muutamia kuvia, mutta pelkkä häntä tai korvanpäät ruohikossa ei vielä ollut kummoinenkaan saavutus. Lopulta kissapeto nousi istumaan ja lähti liikkeelle. Nyt on oikea hetki, lopultakin.....Voitteko arvata, akku tyhjeni kamerasta! Ei hätää, onhan minulla aina vara-akku repussa. Vaan nytpä se olikin jäänyt majoituksemme latauspisteeseen. Voi itku! Tulos: 2 viikkoa Intiassa ilman tiikerin kuvaa.

0 kommenttia

(kansiossa: Koko Paletti)